1 jaar!

To all my foreign followers: FREE PRESENT, scoll down to the bottom for a link.

Jawel, deze maand bestaat mijn blog alweer één jaar. Wat is de tijd omgevlogen, niet normaal. Ik maakte welgeteld 15 blogposts. Nu had ik niet de illusie dat ik het zou redden om elke week een post te maken, maar met iets meer regelmaat een bericht plaatsen was toch mooi geweest…. Hoe dan ook, het plezier dat ik eraan heb beleefd is er niet minder om en dat is natuurlijk wat telt. En voor de toekomst beloof ik gewoon weer niets, haha!
Ik heb heerlijke dingen met jullie kunnen delen; Van mooie boeken tot fijne uitjes, diy’s en persoonlijke hoogtepunten. Het was me het jaartje wel zeg!

Mijn favorieten zijn toch wel de post over mijn bezoek aan de fabriek van Fonty, die over mijn gehaakte tas uit het boek van Maaike en mijn persoonlijke blog over mijn nieuwe baan als ontwerper bij Yarn and Colors.
Jullie wisten vooral mijn blog over het diy Winterwonderland bijzonder te waarderen en de download van het Geosjaaltje doet het ook erg goed. Dank jullie wel!

Terug naar mijn blog-verjaardag. Wie jarig is trakteert dus maakten Fabienne en ik in samenwerking iets tofs voor jullie. Fabienne Ruijters is een vriendin die ik op Instagram leerde kennen en waar ik inmiddels ruim vijf jaar lang regelmatig mee afspreek. Soms met onze kruimels, maar de laatste tijd ook bewust zonder ;- )
Fabienne werkt als vormgeefster bij Studio 100% en verzorgt daar onder andere de vormgeving van het blad Yoga Magazine. Ik ben gek op haar smaak en stijl en dus hoefde ik niet lang na te denken over wie ik wilde vragen voor het idee dat ik in mijn hoofd had.

Het ging om een quote die ik las op de H&H beurs in Keulen afgelopen maart. Volgens mij was het mijn haak-collega Lisette die ik daar ontmoette en die hem ergens op had staan (maar mijn geheugen is een zeef dus ik weet niet meer precies waarop…) en sindsdien is deze tekst niet meer uit mijn hoofd gegaan. Wat wil je? Het is én frans (net als mijn roots en mijn moedertaal) én heeft te maken met haken. Tsja, liefde op het eerste gezicht natuurlijk! Zoals dat bij mij gaat met ideeën zag laatst ik ineens het plaatje in gedachten voor me en vroeg ik Fabienne me te helpen met de vormgeving ervan. Zie hier het resultaat: Een te gekke printable poster! Goed werk van Fabienne he?! Ik ben trots op haar!

Ik liet één poster drukken op A1 formaat en deed de print, na wat snijwerk, in een Fiskbo lijst van IKEA. De andere liet ik drukken op mooi zwaar papier dat nét iets van het wit af is. Deze deed ik op mijn good old klembord. Vervolgens ging ik los met stylen en ik ben heel blij met hoe het geworden is.

Natuurlijk kreeg er ook eentje een plek op mijn ateliertje op zolder en ook daar vind ik ‘m zo gaaf staan! Een reden te meer om mijn werkplek netjes te houden en er wat vaker te gaan zitten (bijvoorbeeld voor het naaien van die gave tas waarvan je een pakketje rechts op de foto ziet…wordt vervolgd!).

En het fijne is, jij kunt deze poster gratis downloaden en uitprinten! Geef er je eigen draai aan door hem op gekleurd papier uit te draaien of op verschillende formaten. Ik ben heel benieuwd wat je ermee gaat doen. Deel je het resultaat met me door me een seintje te geven? Met een mailtje of een tag op Instagram bijvoorbeeld? Dat zou ik super leuk vinden!

4 reacties op “1 jaar!

  1. Ingrid zegt:

    Gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag, Manon. ?
    De poster is hartstikke leuk, die heb ik meteen uitgeprint.
    Xxx,
    Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *