Nieuw boek: ‘Home Decoration in Crochet’

English below!

Wie kent ze nog? De donuts die ik haakte voor in het speelkeukentje van mijn kruimels? Het was het eerste patroon van Tanya Eberhardt (aka @ltblogged op Instagram) dat ik maakte. Toen ze me een tijd geleden vertelde dat er een boek uit zou komen met haar werk en me vroeg of ik mee wilde doen met haar ‘blog tour’, zei ik natuurlijk meteen ‘ja!’

‘Home Decoration in Crochet’ komt 15 november uit en is uitgegeven door Tuva Publishing. Het is een boek met 25 kleurrijke haakpatronen voor in huis. Van kussens en dekentjes tot pannenlappen, mandjes, tassen, een deurmat en een etui, het staat er allemaal in.
Het boek is Engelstalig, maar omdat het van alle patronen zowel een beschrijving als schema’s bevat is het ook goed te doen als je niet gewend bent met Engelse patronen te werken.

Een paar weekjes geleden viel het boek bij me op de mat. Het Grote Kiezen was daar. Ik heb getwijfeld over de ‘Cupcake Potholders’ want die leken me zo leuk aan te sluiten op de eerdere donuts.

Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan met de ‘Corner to Corner Baby blanket’. Een prachtig ontwerp met een grafische look. What not to love?!
Sinds een tijdje heeft Durable het garen ‘double four’ toegevoegd aan hun assortiment en ik was zo benieuwd! Eén en één was al snel twee. Ik koos voor een pastel combinatie van taupe en licht roze. Zoet, maar niet te.

Leuk zo’n babydeken, maar klein detail, ik heb geen baby… Door het patroon te verkleinen (heel makkelijk door het schema!) en er een kussenformaat van te maken kan het toch gewoon gebruikt worden bij ons in huis. Ha! Ik ben weg van het matte effect van het Durable garen. Zo mooi.

Heb je zin gekregen om ook iets te maken uit het boek ‘Home Decoration in Crochet’? Op haar blog Little Things Blogged geeft Tanya een gesigneerd exemplaar weg (giveaway is open voor iedereen), maar je kunt ook een boek met een krabbel bestellen in haar Etsy-shop. Vanaf 15 november is het boek ook in Nederland te koop.

Dit blogbericht werd mede mogelijk gemaakt door Tuva Publishing die me het boek toestuurden en Durable waarvan ik het garen gesponsord kreeg. Merci!

Tanya Eberhardt‘s first book ‘Home Decoration in Crochet’ is coming out on 15 november and I had the honour to participate in the blog tour she and Tuva Publishing organised. I chose the ‘Corner to Corner Babyblanket’ and used Durable’s ‘double four’ . Due to the fact of having no baby (ha!), I made the blanket smaler and now I have a beautifull cushion in my home. Hop over to Tanaya’s blog ‘Little Things Blogged’ to win a signed copy!

 

4 reacties op “Nieuw boek: ‘Home Decoration in Crochet’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *