Haken en plukken

Zo nu en dan geeft een lid van mijn lieve haakfamilie een feestje en afgelopen zondag was het weer zo ver. Ik was uitgenodigd. En wat is het fijn om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen, elkaar te inspireren en onze passie te delen. Altijd een feest!
Heleen , Jacqueline en Lotte hebben hun krachten gebundeld en samen Haken en Plukken georganiseerd. De locatie versloeg werkelijk alle records. We waren uitgenodigd in de kassen bij pluktuin Pluk van Marion waar de meisjes alles prachtig gestyled hadden.

Nadat Marion ons vól passie over haar pluktuin vertelde mochten we een plekje zoeken om te gaan genieten van al het lekkers dat klaarstond (Zelfgemaakt! Allemaal! Zo lekker…) en konden we aan de slag met de inhoud van onze goodiebag. Jaqueline schreef een tof patroon waar we direct mee konden beginnen. De Big Bobble Col gemaakt van Mila Color van Lang Yarns  gaat een héle fijne worden. Mijn dochter Juliette heeft hem al ingepikt nog voordat ie af is. De slimmerd! Voor wie interesse heeft, hij komt zeer binnenkort als gastblog bij Draad en Praat… te staan.

Alsof we nog niet genoeg verwend waren was er ook nog een tombola waar ik een geweldig pakket garen van Borgo de Pazzi won. Wat een mazzelaar ben ik!


Last but not least plukten we in de pluktuin een mooie bos verse bloemen om mee naar huis te kunnen nemen. Ik koos voor dieprode herfsttinten en geniet met volle teugen van de schitterende bos. Zo is nagenieten extra fijn, want ik kan altijd nog weken vooruit op zo’n feestje.

Dank Laura voor het schieten van deze foto!

Last sunday I had the chance to be invited to a crochet-party organized by Heleen, Jacqueline and Lotte. This time corchet and picking flowers was combined and I can tell you that’s a goooood combination. Do so see my shine on the picture above? I was beyond happy. That is what crochet and meeting mindliked girls does to me.

4 reacties op “Haken en plukken

  1. Jacqueline van Kraaij zegt:

    Heerlijk om te lezen en leuk dat jij en iedereen zo genoten heeft! Zo fijn ‘onze haakfamilie’ !!!?

  2. Heleen zegt:

    Wat een heerlijk blogbericht Manon! Ik ben weer even helemaal terug in de Pluktuin, zo tof dat je erbij was!
    xx Heleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *