Handmade Living magazine

Al eerder vertelde ik jullie over de gatalenteerde Lisanne Multem en hoe zij me ooit introduceerde bij wat ik nu mijn haakfamilie noem. Lisanne is met haar blog ‘Draad en Praat… ‘ actief op Instagram, schreef het boek ‘Haak je Happy’ en heeft met het uitbrengen van haar eigen magazine haar droom verwezenlijkt. En hoe gaaf is Handmade Living geworden zeg?!?! Zó mooi!

Handmade Living is het nieuwe magazine voor creatievelingen en, zoals de naam al doet vermoeden, gaat het over hoe creativiteit een manier van leven is, maar ook over hoe handgemaakte spullen een plek innemen in het dagelijks bestaan. Het magazine staat bomvol inspiratie voor interieur en je vindt er de nieuwste tends op het gebied van handwerken, maar er staan ook prachtige patronen in om zelf mee aan de slag te gaan én een paar heerlijke recepten.

Met gepaste trots kan ik met jullie delen dat ik er met Petit-Petite ook in sta met een patroon. Het gebreide ronde kussen ‘Dot’ is een súper eenvoudig patroon dat zeer geschikt is voor de beginner. Je kunt er mooi ‘brei-meters’ mee maken om het breien goed onder de knie krijgen en je hebt nog een tof item op de bank dit najaar ook.

Dot is in het gezelschap van meerdere fantastische ontwerpen van onder andere Lidy Nooij, Miriam CatshoekHeleen Scharstsuhl , Anique van Kooij en Liza Veenendaal. Daarnaast staat er een heel tof interview in met Anette van Lebenslustiger. Niet de minsten zeg… Pfieuw!

Lisanne vroeg me om mee te denken over het item met creatievelingen die je op Instagram vindt. Je ziet in de collage werk van Lisanne zelf natuurlijk (die blauwe ogen!), maar ook van de eerder genoemde Heleen, van Nora Vbra @lafete_nl, Eva Verbruggen @hetatteiervanevav, Nom @nomvolvankleur, Ingrid van Willigenswaard @ingthings, Sofia Smeekens @studioescargot en van de zussen Lotte en Janneke van @dekrantenkapper. Ik sta er zelf ook tussen met een foto van mijn geliefde walvisje. Tof geworden toch?!

Dus ik zeg hop, hop, naar de site van Lisanne en doe jezelf een prachtig cadeautje door Handmade Living te bestellen. Daar ga je geen spijt van krijgen…

Heel veel lees- en kijkplezier!

This blog is about a new magazine in town. Handmade Living is made by Lisanne from ‘Draad en Praat…’ and is full of inspiration. So pretty! There are interviews, a lot of patterns and even some nice recipies in it. Cushion Dot is a design of Petit-Petite and with that I am a bit proud of being part of this great adventure. It’s all writen in dutch, but Google translate is your hero, so go for it and treat yourself!

 

4 reacties op “Handmade Living magazine

  1. Thyra zegt:

    Wat een mooi magazine gaaf dat je daar aan hebt mee gewerkt! Toen ik net begon met haken heb ik een bosdier van Lisanne gemaakt, die zijn ook een aanrader 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *